Beltéri ajtók

17055 intarzias

Bejárati ajtók

bejarati-ajto

Biztonsági ajtók

biztonsagi-ajto

Garázskapuk

garazskapu

Aktuális

NÁLUNK MINDEN KATEGÓRIÁBAN A LEGJOBB ÁRAT TALÁLJA,

MENNYISÉGTŐL FÜGGETLENÜL!!!

 
Meglepetések helyett látogasson el mintatermünkbe, ahol több mint 50 db minta ajtóból választhatja ki melyik ajtóval szeretné szebbé varázsolni házát vagy lakását.
Szabvány méretben készített beltéri ajtóink utólag beépíthető tokkal és választható színben:
 
BB minőségi ajtó, dekor felülettel, választható színben:
29 900 Ft + ÁFA
 

Tetőtéri ablakot szeretne?

Kattintson

Blog:

nyílászárók nyílászárók
Fő profilunk a nyílászárók, forgalmazása és beépítése, kedvező árakon. A műanyag nyílászárók legjobb tulajdonsága a biztos zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy a nyílászáró legjobb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a századunk legjobb anyaga, a műanyag. Műanyag ablak termékeink megvásárolhatók kereskedésünk valamelyikében vagy beépítve és házhoz szállítva. Jöjjön el nyílászárók weboldalunkra, tudjon meg több adatot nyílászáró produktumainkról.
medence felújítás medence felújítás
Boltunk medence építésével foglalkozik személyre szabottan, valamint régi medencék átalakításával is foglalkozunk. Nálunk fontos a megrendelő elégedettsége, így látványtervvel, helyszíni felméréssel is áll a az ügyfelek rendelkezésére. Célkitűzésünk, hogy az Ön elképzeléseit kivitelezzük! Látogasson el medence felújítás weblapunkra és tekintse meg árainkat és álmodja meg medencéjét!
wellness siófok wellness siófok
Amikor a nyári utazás a téma és a Balaton a cél, előjön a kérdés, a Balaton mely partjára érdemes utazni. Az általunk fenntartott hotel a a legszebb balatoni térségben található, Siófok városában. Szállodánkban rengeteg lehetőség áll a a nyaralók rendelkezésére, és természetesen megtalálható a wellness is. Lehetőség van rendezvények lebonyolítására is, legyen esküvő vagy egyéb rendezvény. Weblapunkon még több információról tájékozódhat, akár a képeinket is megtekintheti.
siófok
Amennyiben a nyaralás jár a fejében és a Balatonhoz mennek, előjön a kérdés, a tó melyik területére kellene menni. Az általunk üzemeltetett hotel a a legszebb balatoni térségben van, Siófok városában. Nálunk tömérdek szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére, és természetesen van wellness is. Lehetőség van rendezvények lebonyolítására is, legyen esküvő vagy más rendezvény. Honlapunkon még több információról tájékozódhat, valamint a képeinket is megnézheti.
siófok
ablak
Ablak vásárlása előtt legyen figyelmes, igényeljen átfogó részletes ablak ajánlatot. Nézzen rá ablak weboldalunkra, ahol további információt láthat. Itt megtalálhatja a legjobb ablakot! Boltunk személyre szabva megoldást talál. Célkit?zésünk, hogy az Ön építkezési költségeit olcsón ússza meg.
ablak
kárpitos
Régi bútorokat óhajt helyrehozni?A príma választás a mi cégünk!Vállalunk kárpitozást, függönyözést, fafaragást.Célunk, hogy a vev? legtöbb igényét is ki tudjuk elégíteni.Amennyiben ezen szolgáltatások valamelyikét szeretné, tekintse meg kárpitos honlapunkat és tájékozódjon!
kárpitos
szélvédőcsere
Az jármű szépsége a legfontosabb, mint minden embernek, nemde? Abban az esetben elrepedt vagy kavicsfelverődés miatt sérült az autón a szélvédő, akkor a tökéletes opció szervizünk, akár éjfélkor vagy reggel 6-kor, szervizünk ugyanis állandóan nyitva tart. Több részletért keressen rá weblapunkra!
 
bérkalkulátor
Manapság sok ember nem tudja kiszámolni a keresetét. Így hát megtörténhet, hogy a könyvelő lehet jó ötlet. Neki azonban fizetni is szükséges, így az átlag ember megpróbál a világhálón szétnézni a legmegfelelőbb megoldás után. Ha ügyesen nézelődik valaki a világhálón, akkor gyorsan megtalálhatja a megoldást. Ez pedig a bérkalkulátor. Ez által gyorsan kiszámíthatja a bérét!
bérkalkulátor
euró árfolyam
Ha országon kívülre utazik a család, természetesen az ottani pénznem szükséges, hogy külföldön tartózkodhasson. Amennyiben ez szükséges, akkor egy valutaváltó üzlet szükséges a kirándulók részére. Természetesen a pénznem tekintetében az árfolyam egy nagyon fontos tényező lehet. Ez állandóan változik, akár napról-napra is változik az érték. A honlapunkon elhelyezett valutaváltó segítségével megtudhatja az aktuális árfolyam értékét.
euró árfolyam
falszigetelés
Hogy a szigetelés miért olyan meghatározó? Ez egy remek kérdés. Egy épület nagyon sok alkalommal is elkezdhet nedvesedni, a nedvesedés okozóját pedig egyből fel kell kutatni, amelyhez ajánlatos szakmai segítséget igénybe venni. A gondot a leghamarabb meg kell oldani, hiszen állagromlás is előállhat a hosszabb nedvesedés segítségével, ez pedig az ingatlan elértéktelenedését okozhatja. Egy nedves fal esetében a gomba is hamar létrejöhet, ez pedig az egészségre nagyon káros. Vállalatunk a falszigetelés terén munkálkodnak hívjon bennünket nyugodtan!
falszigetelés
ajtó
Az ajtó kiadásai közül számtalan esetben nem könnyű az elhatározás. Üzletünknél ez könnyebb lesz, mivel kínálat rendkívül széles a változatok esetében is. Az ajtó mindig szükséges lesz, ezért foglalkozni szükséges vele. Biztosan Ön is álmodozott már az optimális bejárati ajtó változatot, vállalkozásunk weblapján meg is tervezheti, valamint képen megtekinteni azt.
ajtó
hajhosszabbítás
A hajhosszabbítás részleteiről nagyon sokat tudunk kijelenteni. Az mégis vitathatatlan, hogy a haj egy olyanféle elem, ami lényeges ezen a területen. Magára adni kíván számtalan egyén, ezért a hajhosszabbítás mindenképpen kitűnő választás. Amennyiben Ön is a hajhosszabbítás szakterületén keresgél információk után, honlapunkon mindent megtalálhat!
hajhosszabbítás
teraszfedés
Biztosan meglehetősen sok családnak van a háza mellett egy praktikus terasz. Sokakat elszomorít, hogy fedéssel még mindig nincs ellátva. Nincs probléma, a teraszfedés területén dolgozó vállalatok felkeresése a megfelelő megoldás. Előjöhet viszont a télikert gondolatmenete is. Ilyen témában a vállalatok felkeresése tanácsolt. Vállalatunk mindkét területen működik, ezért garantált, hogy a teraszfedés problémája megoldódik.
teraszfedés
hátfalas
Biztosan sokan léteznek olyasféle személyek, kik számára a szállítás egyáltalán nem kivitelezhető. Ekkor nem árt egy olyanféle céget igénybe venni, aki a költöztetés, vagy a bútorszállítás területén tevékenykedik, leginkább valamiféle hátfalas teherautó segítségével. Az ilyenféle vállalatok azonban éppen az irodaköltöztetés területén is vállalják tevékenységüket.
hátfalas
irodaköltöztetés
Biztosan többen léteznek olyasfajta személyek, kik számára a szállítás nem éppen kivitelezhető. Ilyenkor érdemes egy olyan vállalatot felhívni, aki a költöztetés, vagy a bútorszállítás területén működik, leginkább valamiféle hátfalas gépjármű által. Az ilyenféle vállalatok viszont akár az irodaköltöztetés szakterületén is ellátják feladatukat.
irodaköltöztetés
friv
Tegnap találtam egy weboldalt a neten, ahol friv játékokkal szórakoztam. Már az imponált, hogy nem kell hozzá semmit letölteni, egyből indul a szórakozás. Bár első sorban gyerekeknek készült játékok vannak a weboldalon, én jól eljátszottam. Játszottam egy jópofa friv játékkal, ahol a villámgyorsan haladó gömböket kell kilőni különböző tárgyakkal. Nem voltam jó, a 7 éves unokahúgomnak jobban ment.
friv
árfolyam
Az árfolyam fogalmával és részleteivel mindenképp érdemes tisztában lenni, hiszen egyértelműen meghatározza a mindennapi életünkben is az árakat, még akkor is, ha nem gondoljuk ezt.
árfolyam
beltéri ajtók
A minőség egyáltalán nem elhanyagolható a beltéri ajtók esetében sem, így minden esetben utána kell járni a vásárlás előtt, hogy egészen pontosan milyen minőséget lehet kapni az erre szánt pénzért. A beltéri ajtók területén tevékenykedő szakemberek a kereskedőknél egészen biztosan tudnak tanácsot adni majd a választáshoz a vásárlást megelőzően, hiszen ez nekik is érdekük, az ügyfél és a vásárló elégedettsége a legfontosabb.
beltéri ajtók

Minden jog fenntartva! 2014 BB AB-lak KFT blogog

rajnlat