Dekor MDF beltéri ajtók

A dekor beltéri ajtók gyártásakor a nyomtatott famintázatot ráragasztják egy HDF hordozó felületre, így alakul ki a végleges külső. Az idők során remekül helytállnak a dekor beltéri ajtók, így pénztárcabarát megoldásnak tartjuk bármely megrendelőnk vagy vásárlónk számára. Vállalkozásunk Budapest területén is rendelkezésére tud állni, vagy esetleg az ország bármely más pontján!

Tovább a dekor MDF beltéri ajtókhoz >>>

DEEP beltéri ajtók

Az általunk kereskedelmi forgalomban kapható DEEP beltéri ajtók kizárólag minőségi felületkezeléssel készülnek, 3 dimenziós marással, éppen ezért is az egyik legmodernebb beltéri ajtók az összes közül, a mintázata letisztult, szemet gyönyörködtető és modern, a mai kornak megfelelő. A DEEP beltéri ajtók esetében a megrendelők, vásárlók rendelkezésére álló marásminták, az üveghelyminták, a felületi- és a tokszínük választéka rendkívül nagy, ezért érdemes minket választani! Sikerült már megálmodnia, hogy milyen beltéri ajtók díszítsék lakását, vagy esetleg nem volt még lehetősége sehol sem megtervezni? A beltéri ajtók ajtótervező programja mindenki rendelkezésére áll, így a megtervezett beltéri ajtók bármelyikét viszontláthatja kép formájában. Ezek a beltéri ajtók végül gyártósorra kerülhetnek, amennyiben a megrendelő szeretné, ugyanis semmilyen felárat nem számolunk fel az egyediségért cserébe! Vállalatunk akár Budapest területén is rendelkezésére áll, vagy az ország bármely más pontján!

Festett 3D beltéri ajtók

A festett beltéri ajtók örök klasszikusoknak számítanak szinte az egész szakmában. A festett beltéri ajtók minőségi felületkezeléssel készülnek, 6 rétegnyi festék kerül fel rá a szakember odafigyelő és precíz munkája által. A festett beltéri ajtók valójában örök időkre megmaradhatnak a vásárló lakásában, ugyanis olyan modern festési eljárással készülnek, hogy sárgulás egyáltalán nem fordul elő, legyenek bármilyen világos színnel ellátva a beltéri ajtók. Ahogyan az előbbi beltéri ajtók esetében is, a festett beltéri ajtók esetében is az üvegezés és a marásminta széles tárháza áll rendelkezésre, a RAL színskála alapján pedig a festett beltéri ajtók színét lehet kiválasztani. Cégünk akár Budapest területén is rendelkezésére tud állni, de esetleg az ország bármely más pontján is!

Laminált 3D beltéri ajtók

A BB 3D beltéri ajtók anyaga nagyon korszerűnek tekinthető, minőségi mutatójuk rendkívül magas, ezek a beltéri ajtók valójában a vákuumfóliás beltéri ajtók. Sok ember számára az elsődleges szempont a beltéri ajtók kiválasztásánál a megfizethető ár, amelyet a BB 3D beltéri ajtók garantálnak Önnek, nem megfeledkezve a hosszan tartó minőségről sem! Nagyon nagy a választék a BB 3D beltéri ajtók marásmintájánál, a tokszín esetében, a felületi szín, valamint az üveghely mint esetében is. Sikerült már megálmodnia, hogy milyen beltéri ajtók díszítsék lakását, vagy esetleg nem volt még lehetősége sehol sem megtervezni? A beltéri ajtók ajtótervező programja mindenki rendelkezésére áll, így a megtervezett beltéri ajtók bármelyikét viszontláthatja kép formájában. Ezek a beltéri ajtók végül gyártósorra kerülhetnek, amennyiben a megrendelő szeretné, ugyanis semmilyen felárat nem számolunk fel az egyediségért cserébe! Akár Budapest városában is rendelkezésére tudunk állni, de az ország bármely más városában is!

Kopásálló CPL beltéri ajtók

Az egyik legkelendőbb beltéri ajtó fajta

A vásárlók nagy része ezt választja, mégpedig okkal!

Egyre nagyobb kedvenc a CPL beltéri ajtó típus hazánkban. Ez a beltéri ajtó remek szín és típusválasztékának köszönhetően lett a vásárlók egyik kiemelten választott típusa. Viszont, ha ez a két szempont kevés lenne, akkor elmondhatjuk, hogy a CPL beltéri ajtónak van még egy igen nagy előnye, mégpedig az egyedi méretben történő gyártás. Egyetlen panellakásban sem találhatóak meg a magyar szabvány méretű nyílások. Így a panelekben eddig csak felár mellett lehetett beltéri ajtót rendelni. Ennek az időnek tett pontot a végére a CPL beltéri ajtó.

A CPL beltéri ajtók egyedi méretekkel készülhetnek, az ár tekintetében pedig a legkedvezőbbeknek tekinthetők ezek a beltéri ajtók. Általában ezek a beltéri ajtók szoktak lenni a középkategóriás beltéri ajtók, valós fa mintát vagy bármely más nem létező mintát is ábrázolhat a beltéri ajtók CPL felülete, amely teljes mértékben karcálló. A CPL beltéri ajtók elkészítésének ideje általában 3-4 hét körül szokott lenni, de ez akár függhet a nyílásmérettől is, amely a megrendelő lakásában van. Amennyiben a kedves megrendelő dönthet a beltéri ajtók vásárlása felől, a CPL beltéri ajtók szintje és minősége az, amely minimum elvárható, ezért ha olcsóbb megoldásra vágynak, akkor is minimum a CPL beltéri ajtók mellett tegyék le voksukat! Budapest területén is rendelkezésére tudunk állni, de az ország bármely más pontján is!

Tovább a kopásálló CPL beltéri ajtókhoz >>>

Garázskapuinkról

Cégünknél kétféle garázskapu termék található meg, az egyik a szigetelt kéthéjú, a másik az egyhéjú, függőleges mozgatású garázskapu. A színét a RAL színskálából lehet kiválasztani, de egyedi fa mintázattal, különböző formájú és mintázatú motívumokkal is lehet kapni. Amennyiben arra igény van, üvegezett és üveghelyes kialakítás is lehetséges, zárt garázsok esetében pedig akár még a személybejáró is megoldható! Nálunk a garázskapu motoros vagy kézi működtetésű is lehet, a motoros változat távirányítóval kapható, központi riasztórendszer integrált vezérlő egységgel. A méretet természetesen csak a gyárthatósági méreten belül lehet kérni! Lakossági kapuválasztási lehetőség! Egy garázskapu a ház, az épület nagyszerű egységét képezheti, különösen a rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságával.

Alutech szekcionált garázskapu

Minden esetben a megfelelő hőmérsékletet biztosítja, legyen bármilyen időjárási tényező, a garázskapu szerkezete mindennek ellenáll! A hőátbocsátási tényezőjének értéke U = 0,61 W/m2 K. CFC nélküli habosított poliuretánnal vannak kitöltve a szendvicspanelek, ennek is köszönhető a rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsága is. Ezt a hőszigetelő tulajdonságot a panel vastagsága nagymértékben befolyásolja, hiszen a szigetelés annál jobb lesz, minél vastagabb maga a panel. Polimer EPDM tömítést kaptak a panelek, így a rugalmassági és mechanikai tulajdonságukat meg tudják őrizni az alacsonyabb hőmérséklet esetén is, így a hangszigetelési értéket is biztosítani lehet. Az időjárási viszonyoknak rendkívül jól ellen tud állni a rugalmas polimer gumitömítés.

Euro garázskapu

Az Euró garázskapu családja kényelmét, otthona és autója védelmét tulajdonképpen egy időben szolgálja ki. Éppen ezért fontos több szempontot is figyelembe venni a kiválasztáskor. A nyílászárók közül tulajdonképpen a garázskapu a legnagyobb felületű, ezért a fűtés költségeinek megtakarítása végett a hőszigetelő képesség rendkívül fontos! Az Euro garázskapu 40 milliméter vastagságú poliuretán habból készül, így nagyon jó hőszigetelő réteget kapott, acélbordái hőhídmentesek, a gumitömítés pedig mind a négy oldalán megtalálható, K = 0,5 W/m2°C.

CPL beltéri ajtók (Continuously Pressed Laminates)

A CPL az egyik legkeresettebb beltéri ajtó kiváló ár/érték arányának köszönhetően.

A beltéri ajtók egyik legellenállóbb fajtája a CPL. Az MDF (közepes sűrűségű farostlemez) bútorlap alapra épülő ajtó egy furnér forgácslapot kap, amit korábban egy nagy kopásállóságú fólia bevonattal látnak el. Ez egy igen erős bevonat, így nem csak ellenállóvá válik, de jóval élethűbb mintázatot biztosít, mint egyéb beltéri ajtó típusok. Tapasztalt ember felfedezheti ezt a réteget, mivel az eredeti felület színe kicsit opálossá, füstszerűvé válik.

A CPL beltéri ajtókat olyan helyeken is szívesen alkalmazzák, mint szállodák, egyéb közintézmények, ahol nagy igénybevételnek van kitéve használat során a beltéri ajtó.

 

A CPL beltéri ajtók előnyei:

– Gyors gyártási határidők

– Csillogásmentes felület élethű famintázatú felületek

– Felár nélkül egyedi méretben készül

– Homogén fehér színben, élethű famintázattal, modern stílusban kapható

– Felár nélkül választható szálirány

– Erős MDF beltéri ajtólap váz szerkezet

– Magas kopás és karc állóságú borítás

– Állítható pánt táskák

– Széles szín és minta választék

– Utólagos kezelést nem igényel

– Erős forgácslap hordozó felület

Ezeket az ajtókat a megrendelő nyílásméreteinek megfelelően egyedi méretben 3-4 hét alatt gyártjuk. A CPL ajtók beépítése csaknem akárhova kivitelezhető, teljes körű irodai és otthoni használatra is kiváló. Méretezési lehetőségei szuperek, hiszen egyedi méretben gyártjuk felár nélkül, mérethatáron belül.

Biztonsági acél ajtóinkról

Amennyiben a biztonság az elsődleges szempont a bejárati ajtók kiválasztásakor, akkor a nálunk megvásárolható biztonsági bejárati ajtók a legmegfelelőbbek Önnek! A nálunk kapható bejárati ajtók nem csupán védenek egy esetleges betörés ellen, rengeteg pozitív tulajdonságot is magukban hordoznak. Elegáns külső megjelenés, kiemelkedő hangszigetelés és hőszigetelés a jellemző rá. Természetesen a bejárati ajtók beépítését is vállalja cégünk! Az ajtólap acélbetétes, 6 centiméteres, az egész felületén zárt. A bejárati ajtók 6 darab egymástól független csaprendszerű zárszerkezetet tartalmaznak. A bejárati ajtók ajtólapja 4 ponton van felfüggesztve. A bejárati ajtók beépítése hegesztéssel történik és az ajtólap 8 ponton a falban van csapolva. Az biztonsági bejárati ajtók súlya 104 kilogramm, így a tényleges védelem egyértelmű. Hogyha igényt tart rá, elbontott bejárati ajtaját el is szállítjuk az új beépítése után!
A nálunk kapható biztonsági bejárati ajtók a MABISZ lopás és betörés szabályzatában felsorolt követelményeknek megfelelnek! Körkörös masszív zártszelvény a tokszerkezet, így bármilyen feszítésnek ellenáll. Fontos odafigyelni a biztonsági bejárati ajtók esetén, hogy hány zár van hozzá, hiszen záródhat akár 12 ponton is az ajtó, ha csak egy kulccsal nyitható. Ilyenkor, ha az egyik ponton sikerül felfeszíteni az ajtót, ki fog nyílni a többi ponton is! Természetesen a nálunk kapható biztonsági bejárati ajtók esetében ez a veszély nem áll fenn, hiszen 3 különböző kulccsal 3 helyen lehet zárni, melynek köszönhetően ha bárhol is sikerül elrontaniuk a betörőknek a zárat, továbbra is zárva marad az ajtó. Ajánlani tudjuk az olasz CSIA zárat vagy a német Mauer zárat, de más fajták is megtalálhatók nálunk.
A biztonsági bejárati ajtók megvásárlásával a jövőben nem lesz arra szükség, hogy hevederzárat kelljen felszerelni az ajtóra vagy előtte egy vasrács legyen elhelyezve. A nálunk kapható ajtók esztétikai szempontból is tökéletesek, hiszen a mintázat és a szín terén hatalmas választék található. A nálunk kapható biztonsági bejárati ajtók akár mind a két oldalon más-más mintázatú lehet. A biztonsági bejárati ajtók vízálló és rozsdamentes felületet kapnak, hogy a természetes fakulástól és a karcolásoktól is védve legyenek. Az ajtók takarítása egyszerű, egy nedves ronggyal is megoldható. Amennyiben a lépcsőházból vagy az utcáról beszűrődő hangok nagyon zavarják, akkor az acél biztonsági bejárati ajtók nagyszerűek lehetnek, hiszen remek hangszigetelési képességgel rendelkeznek. A bejárati ajtók hangszigetelése nagyjából 8-9 dB, a nálunk kaphatók viszont bevizsgáltan 37 dB-t mutatnak.

Beltéri ajtóinkról röviden II.

DEEP beltéri ajtók

A nálunk megvásárolható DEEP beltéri ajtók minden esetben minőségi felületkezelést, valamint 3 dimenziós marást kapnak, így egyértelműen kijelenthető, hogy a beltéri ajtók között az egyik legmodernebb típus. A DEEP beltéri ajtók a mai, modern elvárásoknak egyértelműen megfelelnek, mintázatuk rendkívül letisztultnak és szemet gyönyörködtetőnek mondható. Amennyiben a DEEP beltéri ajtók közül szeretne választani, egyértelműen magunkat tudjuk ajánlani! A beltéri ajtók tokszíne, felületi színe, üveghely mintája és marásmintája terén nem ismerünk lehetetlent, ebből adódóan a választék rendkívül nagy, így minden megrendelő igényeit ki tudjuk elégíteni a beltéri ajtók terén. Nagyon sok olyan megrendelővel találkoztunk már az elmúlt évek, évtizedek során, akik elmesélték, hogy milyennek is álmodták meg az otthonukba szánt beltéri ajtókat. Ez a mai modernkori vívmányok miatt immáron nem csupán álmodozás és fantázia, valamint képzelet, weboldalunkon egy komplett ajtótervező program található meg, így az eddig csak fejben elképzelt, megálmodott ajtót immáron kép formájában meg is tekintheti, így sokkal könnyebb lesz tervezni is, hiszen ha mégsem néz ki olyan jól egy terv, mint az elsőre gondolta, könnyen változtathat és időben észreveheti, ha valami mégsem stimmelne. Amennyiben teljes mértékben elégedett a megálmodott ajtóval a kép alapján is, akkor a tervet elküldjük gyártásra és hamarosan otthonában tekintheti meg a megálmodott ajtót. Itt fontos megemlíteni azt is, hogy a beltéri ajtók egyediségéért semmilyen extra díjat nem számolunk fel!

Dekor MDF beltéri ajtók

A dekor beltéri ajtók külsejének elkészítése során egy HDF hordozó felületre ragasztanak fel egy nyomtatott famintázatot. A dekor beltéri ajtók az évtizedek múltán is ugyanolyan minőséget fognak képviselni, mint megvásárlásukkor, azonban mégis egy olcsóbb kategóriáról beszélünk, így a vásárlók és megrendelők körében rendkívül népszerű, hiszen a minőség az alacsonyabb ár mellett is garantált. Tekintse meg Ön is dekor beltéri ajtóinkat!

Bejárati ajtók

Cégünknek az ügyfelek, a megrendelők a legfontosabbak, így az olyanok számára, akik nem csak a beltéri ajtók tekintetében érdeklődnek, a bejárati ajtók terén is segíteni tudunk! A bejárati ajtók szempontjából érdemes néhány alapfogalmat megemlíteni. A bejárati ajtók egyszárnyúak, valamint kétszárnyúak is lehetnek, a kétszárnyúak a legtöbb esetben aszimmetrikus megoldással készülnek. A színválaszték esetén a mahagóni és az aranytölgy elérhető. A bejárati ajtók mind a két oldalukon lehetnek színesek is, amennyiben a kedves megrendelő így szeretné. Cégünknél nem csak fából vagy műanyagból készült bejárati ajtók kaphatók, acélból készült biztonsági bejárati ajtók is megtalálhatók nálunk!

Beltéri ajtóinkról röviden I.

Kopásálló CPL beltéri ajtók

Igény szerint akár sajátos méretekkel is megrendelhetők a CPL beltéri ajtók, de nem csupán ez a tulajdonsága tekinthető előnyösnek, hanem az ára is, hiszen nagyjából a legkedvezőbbnek mondható. Ezek a beltéri ajtók a legtöbb esetben a középkategóriát erősítik. Fiktív vagy fa mintát is ábrázolhatnak a CPL beltéri ajtók, melynek teljes mértékben karcálló felülete van. Nagyjából 3-4 hét alatt elkészülnek a CPL beltéri ajtók, de ez a vásárló lakásában található nyílásmérettől is függhet. Hogyha a beltéri ajtók terén a vásárlón múlik a választás, a CPL beltéri ajtók egyértelműen ajánlottak számukra, hiszen ez a minőség és szint teljes mértékben elvárható, ezért a CPL beltéri ajtók mellett érdemes dönteni, különösen azoknak, akik olcsóbb megoldást szeretnének választani.

Laminált 3D beltéri ajtók

A Laminált beltéri ajtók rendkívül korszerű anyagból készülnek, meglehetősen magas a minőségi indexük is. A laminált beltéri ajtók tulajdonképpen vákuumfóliás beltéri ajtók. Az elérhető ár rendkívül sok ember számára szokott elsődleges szempont lenni bármilyen termék kiválasztásánál, így a beltéri ajtók terén is, ezt a laminált beltéri ajtók viszont biztosítják minden vásárló számára, az évtizedekig tartó minőség megtartása mellett! A 3D beltéri ajtók üveghelye, felületi színe, tokszíne és marásmintája rendkívül sokféle lehet, hiszen a választék igencsak bőséges. Sokan álmodoznak arról, hogy a jövőbeni otthonukban milyen beltéri ajtók fognak majd elhelyezkedni, ezt az álmodozást most akár valósággá is változtathatja, hiszen a weboldalunkon található ajtótervező programot mindenki díjmentesen használhatja, így a megálmodott beltéri ajtók meg is jelennek a vásárlók előtt egy kép formájában. A megálmodott beltéri ajtók a tervezés után akár a gyártósorra is mehetnek, hiszen az egyedi külsőért cégünk semmiféle plusz költséget nem számol fel!

Festett 3D beltéri ajtók

A szakmabeliek mindig csak azt mondják, ha szóba kerülnek a festett beltéri ajtók, hogy az örök klasszikusok. A festett beltéri ajtók minden esetben minőségi felületkezelést kap, hiszen a szakember precízen és megfelelő odafigyeléssel viszi fel rá a 6 réteg festéket. A megrendelő otthonában ténylegesen örök időkig megállják a helyüket a festett beltéri ajtók, hiszen olyan modern festési technológiát alkalmazunk a gyártás során, mely segítségével a sárgulás teljes mértékben kizárható, bármiféle világos színe is legyen a beltéri ajtóknak. Mint minden más termékünknél, a festett beltéri ajtók is rendkívül változatosak lehetnek, hiszen a beltéri ajtók színét a RAL színskála alapján választhatja ki a vásárló, a marásminta és az üvegezés terén pedig rendkívül bőséges a választék.
Add to cart