Beltéri ajtók

17055 intarzias

Bejárati ajtók

bejarati-ajto

Biztonsági ajtók

biztonsagi-ajto

Garázskapuk

garazskapu

Aktuális

NÁLUNK MINDEN KATEGÓRIÁBAN A LEGJOBB ÁRAT TALÁLJA,

MENNYISÉGTŐL FÜGGETLENÜL!!!

 
Meglepetések helyett látogasson el mintatermünkbe, ahol több mint 50 db minta ajtóból választhatja ki melyik ajtóval szeretné szebbé varázsolni házát vagy lakását.
Szabvány méretben készített beltéri ajtóink utólag beépíthető tokkal és választható színben:
  

Tetőtéri ablakot szeretne?

Kattintson

Számoljon bérkalkulátor használatával! Tudja meg mennyi a nettó bér a bruttó bérből - nettó bérkalkulátor programmal

Napjainkban sok ember nem tudja kiszámolnimennyi a nettó béra bruttó bérből vagy fordítva. Így előfordulhat, hogy a könyvelő lenne jó ötlet. Neki azonban fizetni kell, így az átlag ember igyekszik az interneten szétnézni a legjobb megoldás után. Hogyha ügyesen keresgél valaki aneten, abban az esetben hamar megtalálhatja amit keres. Ez pedig a bérkalkulátor. Ez által bármikor kiszámolhatja a bérét. A weboldal menüjében megtalálja a kalkulátorokat, pl. a nettó bérkalkulátor menüben.

bérkalkulátor, nettó bérkalkulátor, nettó bér

Új és használt kávégépek kedvező áron

Ha kávégép, akkor mi az automata kávégépek mellett tettük le a voksunkat. Ezek a gépek adják ár/érték arányban legjobb kávét. Így oldalunkon kizárólag ilyen kávégép található, és ezekből is csak a legnevesebbek, mint Saeco kávégép, Delonghi, Krups, AEG, Gaggia, Melitta, Bosch, Siemens és Jura kávégép. A használt kávégépeik is kitűnő műszaki állapotúak és garanciásak, akárcsak az újak. Nézzen szét weboldalunkon, ha pedig nem biztos a döntésében, akkor kérje tanácsunkat, szívesen segítünk önnek kiválasztani az igényeinek és pénztárcájának megfelelő kávégépet.

kávégép, jura kávégép, saeco kávégép

Egy jó kárpitos szakember bármikor kellhet

Nem hiszem, hogy lenne olyan otthon, ahol nincs kárpitos bútor. Ezen a bútordaradok textilje elkophat, bekoszolódhat úgy, hogy nem tudjuk szépen kitakarítani, elszakadhat stb. A legtöbb esetben ilyenkor megválnak a károsodott darabtól, pedig egy jó kárpitos csodát tud művelni vele. Egy új huzattal, új színt vihet otthonunkba. Egy bútorkárpitos régiből újat tud alkotni, sőt az antik darbjainkat is nyugodt szívvel rábízhatjuk a szakemberre.