• Keresd meg a hozzád illő stílust.
  Tervezd meg a neked megfelelő ajtót.
 • Egy életre tervezve.
  A beltéri ajtó termékeink minőségi alapanyagokból készülnek.
 • Nem kell kompromisszumot kötni.
  Nálunk megtalálja a beltéri ajtók széles palettáját.

Beltéri ajtók

17055 intarzias

Bejárati ajtók

bejarati-ajto

Biztonsági ajtók

biztonsagi-ajto

Garázskapuk

garazskapu

Aktuális

NÁLUNK MINDEN KATEGÓRIÁBAN A LEGJOBB ÁRAT TALÁLJA,

MENNYISÉGTŐL FÜGGETLENÜL!!!

 
Meglepetések helyett látogasson el mintatermünkbe, ahol több mint 50 db minta ajtóból választhatja ki melyik ajtóval szeretné szebbé varázsolni házát vagy lakását.
Szabvány méretben készített beltéri ajtóink utólag beépíthető tokkal és választható színben:
  

Tetőtéri ablakot szeretne?

Kattintson

 

Szekcionált kapu típusok: Alutech és Euro kapu rendszer.

Függőleges mozgatású egyhéjú, vagy kéthéjú szigetelt garázskapu család. Különböző mintázatú és formájú motívumokkal választható egyedi fa mintázattal, valamint Ral színes megoldással. Egyedileg kivitelezhető üveg helyes, üvegezett kialakítás, szükség esetén zárt garázsnál személybejáró alkalmazva! Választható kézi, valamint motoros működtetés akár távirányítóval, központi riasztó rendszerhez integrált vezérlő egységgel. Gyárthatósági méreten belül, lakossági kapuválasztási lehetőség! Kiváló hőszigetelő képességével egységét képezheti a házrésznek.


IMG 0421

 Alutech Szekcionált kapu jellemzői:

A kapu szerkezete az időjárástól függetlenül optimális szobahőmérsékletet biztosít. Hő átbocsátási tényező értéke U = 0,61 W/m2 K. A szendvicspanelek habosított CFC-mentes poliuretánnal vannak kitöltve, amely magas hőszigetelő tulajdonsága miatt alkalmaznak. Panelvastagsága döntően befolyásolják hőszigetelési tulajdonságát. Minél vastagabb a panel annál jobb a szigetelése! A panelek polimer EPDM tömítéssel vannak kitöltve, hogy megőrizzék mechanikai és rugalmassági tulajdonságát még alacsony hőmérsékleten is, biztosítva a hangszigetelési értékét vele. A rugalmas polimer gumi tömítés jól ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Az Alutech előnyei:

 • 45 mm-es panelvastagság, kiválóan ellenáll a szél terhelésének.

 • A külső és belső acéllemeze a szendvicspanelnak össze van kötve, ezzel kiküszöbölve a panel szétválását, amikor kívülről süti a nap.

 • Az ajtópanel 0,4 mm-es acéllemezből készül, amely biztosítja a szilárdságát.

 • A magas antikorróziós tulajdonságát, a 16 mikronos cink bevonat biztosítja.

 • A panel külső részén poliamid részecskékkel módosított poliuretán alapú zománc bevonattal van ellátva. Jól ellenáll, karcnak, vágásnak, hőmérsékleti változásnak, párásodásnak.Alapszínek:

Tört fehér, Szépia barna, Fehér alumínium, Enciánkék, Bíbor vörös, Moha zöld, Világos elefántcsont, Antracit szürke.

Kazetta motívumok:Opcionálisan választható kiegészítők:

Ha természetes fény szeretnénk, akkor van lehetőség ablakok alkalmazására, üveghelyek kiválasztására. Ami a kapu dekoratív megjelenését is biztosítja!

Kulcsos zár rendszer, kézi működtetéshez. Automatizált kapuknál lehetőség van kioldani a meghajtó rendszert.

Szellőzőrács alkalmazásával, természetes szellőzőst tudunk biztosítani a helyiségben!

Lehetőség van kapuba integrált személy bejáróra, vagy garázs mellék ajtóként alkalmazására.

Euró kapu:

Az Euro kapu 99 méret, 13 alapszín és felület, 57 féle fóliaborítás!

A garázskapu egyszerre szolgálja ki az autója, és az otthona védelmét, valamint családja kényelmét. Ezért kiválasztásánál több szempontot szükséges figyelembe vennie:

Mivel nyílászárói közül a legnagyobb felületű, hőszigetelő képessége fontos tényező a fűtésköltség megtakarításnál.

Az Euro kapunál 40mm vastag poliuretán habból készült, kiváló hőszigetelő réteggel ellátott, hőhídmentes acél bordákból áll, mind a négy oldalon gumitömítéssel - K=0,5 W/m2°C

Működtetése Történhet motorosan, vagy kézzel:Védelmet nyújtson betörés ellen, erre szolgál kézi működtetésnél a külső zár, mely belül mindkét oldalon a vasalathoz rögzíti a garázskaput, és az automatizált kapunál a motor, amely lenyomva tartja a kaput, és nem engedi felfelé feszíteni.

A családi otthonának homlokzati megjelenésének meghatározó eleme lehet. Gazdag szín- és formaválasztékának köszönhetően, az Euro kapuval megteremtheti az épülettel azonos színharmóniáját.

Bármilyen formájú nyílásba illeszkedjen, így szabad teret engedhet fantáziájának.

Hosszú ideig megbízhatóan működőképes legyen, ezért minőségi anyagokból, magas színvonalú szakértelemmel kell készülnie, így fog kapuja sok-sok évig problémamentesen működni.

Az Euro kapu precízen kivitelezett, horganyzott acélból készült. Rozsdamentes vasalatjával és stabil, 42mm vastag paneljeiből épül fel. Az időjárás viszontagságainak jól ellenálló felülettel rendelkezik!

 

Teljes biztonságos működés közben: a rugótörés ellen ellátott biztosítással szerelt Euro kapunál nem fordulhat elő a kapu véletlenszerű lezuhanása. A kaput felhúzó drótkötél, a vasalatban van elhelyezve, a görgők védőborításával ellátva.

A mozgó panelek horony kialakításának találkozásánál, formája végett ujjbecsípés elleni védelmet nyújt.

Ujjbecsípés elleni védelem:

 

A precízen kialakított sínekben futó garázskapu, műanyag borítású görgőkkel:

 

Kézzel is könnyen mozgatható legyen:

A kiegyensúlyozott torziós rugók garantálják a kapu könnyű gördülését mindkét irányba:A Panelon kialakított gumizárás biztosítja a csendes üzemelés: