• Keresd meg a hozzád illő stílust.
  Tervezd meg a neked megfelelő ajtót.
 • Egy életre tervezve.
  A beltéri ajtó termékeink minőségi alapanyagokból készülnek.
 • Nem kell kompromisszumot kötni.
  Nálunk megtalálja a beltéri ajtók széles palettáját.

Beltéri ajtók

17055 intarzias

Bejárati ajtók

bejarati-ajto

Biztonsági ajtók

biztonsagi-ajto

Garázskapuk

garazskapu

Aktuális

NÁLUNK MINDEN KATEGÓRIÁBAN A LEGJOBB ÁRAT TALÁLJA,

MENNYISÉGTŐL FÜGGETLENÜL!!!

 
Meglepetések helyett látogasson el mintatermünkbe, ahol több mint 50 db minta ajtóból választhatja ki melyik ajtóval szeretné szebbé varázsolni házát vagy lakását.
Szabvány méretben készített beltéri ajtóink utólag beépíthető tokkal és választható színben:
  

Tetőtéri ablakot szeretne?

Kattintson

CPL beltéri ajtóinkról

cpl beltéri ajtók bemutatása

 
A CPL beltéri ajtók esetében a legjobb árakon érhetők el egyedi méretű beltéri ajtók. A beltéri ajtók karcálló CPL felülete fiktív vagy valós fa mintát szokott ábrázolni, így modern és divatos famintázatok lesznek otthonában. Ez a termékünk tulajdonképpen a közép kategóriába sorolható. Elkészítési idejük általában 3-4 hét, természetesen olyan egyedi méretben, amely a vásárló nyílásméretéhez illő. Hogyha otthonában eldöntheti a vásárló, hogy milyen beltéri ajtók legyenek, egyértelmű, hogy legalább ezt a kategóriát érdemes választani, kisebbet nem. A CPL beltéri ajtók egyedi méretben készülnek, amelyért cserébe mi egyáltalán nem számítunk fel extra költséget.
 
CPL felület hasonló a dekorfelülethez, erős faforgácslapra kerül fel a nyomtatott minta ragasztás segítségével. Annyiban viszont különbözik, hogy a CPL esetében egy olyan extra fedőréteg kerül a felszínre, amely könnyen kezelhetővé, valamennyire karcmentessé, kopásállóvá és ellenállóvá teszi a beltéri ajtókat. Különbségként tovább megemlíthető még, hogy a CPL beltéri ajtók olyan gyártási technológiával készülnek, amely lehetővé teszi azt is, hogy egyedi méretben készüljenek el a beltéri ajtók, valamint a száliránya is tetszőlegesen variálható legyen. Ez a dekor beltéri ajtók esetében nem mondható el. A CPL beltéri ajtók üvegezhetősége, az üvegének típusa, a megjelenésének mintázata és jellege több lehetőségből is kiválasztható. Olyan ajtószárny elkészítésére is lehetőség nyílik, amely egy teljes hosszában végigfutó edzett üveget tartalmat, hogy a fényáteresztés mértéke minél nagyobb lehessen. Amennyiben arra igény van, egyedi hangszigeteléssel is elláthatók a CPL beltéri ajtók. Valójában 100%-osan gondozásmentesek a CPL beltéri ajtók, így nem igényelnek semmilyen karbantartást.
 
Előnyök a CPL beltéri ajtók esetében:
 
 • Felár nélkül választható szálirány
 • Homogén fehér színben, élethű famintázattal, modern stílusban kapható
 • Felár nélkül egyedi méretben készül
 • A hordozó felület erős faforgácslap
 • A CPL felület kopásálló, valamint kicsit karcálló
 • Széles színválaszték, ellenálló CPL felület
 • Csillogásmentes felület élethű famintázatú felületek
 • Gyors gyártási határidők