• Keresd meg a hozzád illő stílust.
    Tervezd meg a neked megfelelő ajtót.
  • Egy életre tervezve.
    A beltéri ajtó termékeink minőségi alapanyagokból készülnek.
  • Nem kell kompromisszumot kötni.
    Nálunk megtalálja a beltéri ajtók széles palettáját.

Beltéri ajtók

17055 intarzias

Bejárati ajtók

bejarati-ajto

Biztonsági ajtók

biztonsagi-ajto

Garázskapuk

garazskapu

Aktuális

NÁLUNK MINDEN KATEGÓRIÁBAN A LEGJOBB ÁRAT TALÁLJA,

MENNYISÉGTŐL FÜGGETLENÜL!!!

 
Meglepetések helyett látogasson el mintatermünkbe, ahol több mint 50 db minta ajtóból választhatja ki melyik ajtóval szeretné szebbé varázsolni házát vagy lakását.
Szabvány méretben készített beltéri ajtóink utólag beépíthető tokkal és választható színben:
  

Tetőtéri ablakot szeretne?

Kattintson

A beltéri ajtók összegzése

beltéri ajtók összegzése

A beltéri ajtók esetében összegezve elmondható, hogy a famintázatú vagy festett felületükkel, a remek vonalvezetéssel, a kerek éleikkel, a hosszabb élettartamú alapanyagokkal, valamint a modernségükkel a beltéri ajtók kielégítenek mindenféle igényt. A beltéri ajtók kereskedelmével foglalkozó cégek az üvegezett beltéri ajtók terén is bőséges kínálatot biztosítanak az érdeklődők számára. Ezek a változatok viszont többe kerülnek, mint az üveg nélküli társaik, hiszen több alapanyagra és munkaidőre van szükség az elkészítésükhöz. Az irodák és modernebb lakások esetében az üveges beltéri ajtók meglehetősen elterjedtek, hiszen remek fényáteresztő tulajdonsággal rendelkeznek. Az alapanyag MDF vagy tömör fa szokott lenni az üveges beltéri ajtók esetében is, az üvegfogó lécek pedig MDF anyagból készülnek.
 
Nem csupán az üveges beltéri ajtók keresettek, a furnérozott változatok is elég gyakoriak. A vázuk akár olcsóbb fából, de MDF-ből is készülhet, ezt a vázat pedig bevonják egy furnérlemezzel. Ennek teljesen olyan hatása lesz, mintha valódi fából készült volna az egész. Amennyiben kizárólag minőségi alapanyagokat használnak a gyártók a beltéri ajtókhoz, akkor a kész termékek is minőségiek lesznek, esztétikailag is! A furnér beltéri ajtók esetén meglehetősen kifinomult gyártási technológiával dolgoznak. Tömör fa vagy MDF kerettel készítik őket, melyet a furnér felület befed. A furnér beltéri ajtók remek kopásállósággal rendelkeznek, melyet a több rétegű lakknak köszönhetnek. Változó stílusúak, színűek és erezetűek lehetnek ezek a beltéri ajtók. Természetesen kaphatók olyan beltéri ajtók is, amelyek teljes mértékben valódi fából készülnek, ezek rendkívül magas minőséget képviselnek. Pontosan ezért erős szerkezetűek, tehát alakjukat megtartják. A válogatott alapanyagok és speciális előírások miatt viszont igencsak drágák ezek a beltéri ajtók.