• Keresd meg a hozzád illő stílust.
    Tervezd meg a neked megfelelő ajtót.
  • Egy életre tervezve.
    A beltéri ajtó termékeink minőségi alapanyagokból készülnek.
  • Nem kell kompromisszumot kötni.
    Nálunk megtalálja a beltéri ajtók széles palettáját.

Beltéri ajtók

17055 intarzias

Bejárati ajtók

bejarati-ajto

Biztonsági ajtók

biztonsagi-ajto

Garázskapuk

garazskapu

Aktuális

NÁLUNK MINDEN KATEGÓRIÁBAN A LEGJOBB ÁRAT TALÁLJA,

MENNYISÉGTŐL FÜGGETLENÜL!!!

 
Meglepetések helyett látogasson el mintatermünkbe, ahol több mint 50 db minta ajtóból választhatja ki melyik ajtóval szeretné szebbé varázsolni házát vagy lakását.
Szabvány méretben készített beltéri ajtóink utólag beépíthető tokkal és választható színben:
  

Tetőtéri ablakot szeretne?

Kattintson

Beltéri ajtóinkról röviden I.

beltéri ajtóinkról röviden 1

Kopásálló CPL beltéri ajtók

Igény szerint akár sajátos méretekkel is megrendelhetők a CPL beltéri ajtók, de nem csupán ez a tulajdonsága tekinthető előnyösnek, hanem az ára is, hiszen nagyjából a legkedvezőbbnek mondható. Ezek a beltéri ajtók a legtöbb esetben a középkategóriát erősítik. Fiktív vagy fa mintát is ábrázolhatnak a CPL beltéri ajtók, melynek teljes mértékben karcálló felülete van. Nagyjából 3-4 hét alatt elkészülnek a CPL beltéri ajtók, de ez a vásárló lakásában található nyílásmérettől is függhet. Hogyha a beltéri ajtók terén a vásárlón múlik a választás, a CPL beltéri ajtók egyértelműen ajánlottak számukra, hiszen ez a minőség és szint teljes mértékben elvárható, ezért a CPL beltéri ajtók mellett érdemes dönteni, különösen azoknak, akik olcsóbb megoldást szeretnének választani.
 

Laminált 3D beltéri ajtók

A Laminált beltéri ajtók rendkívül korszerű anyagból készülnek, meglehetősen magas a minőségi indexük is. A laminált beltéri ajtók tulajdonképpen vákuumfóliás beltéri ajtók. Az elérhető ár rendkívül sok ember számára szokott elsődleges szempont lenni bármilyen termék kiválasztásánál, így a beltéri ajtók terén is, ezt a laminált beltéri ajtók viszont biztosítják minden vásárló számára, az évtizedekig tartó minőség megtartása mellett! A 3d beltéri ajtók üveghelye, felületi színe, tokszíne és marásmintája rendkívül sokféle lehet, hiszen a választék igencsak bőséges. Sokan álmodoznak arról, hogy a jövőbeni otthonukban milyen beltéri ajtók fognak majd elhelyezkedni, ezt az álmodozást most akár valósággá is változtathatja, hiszen a weboldalunkon található ajtótervező programot mindenki díjmentesen használhatja, így a megálmodott beltéri ajtók meg is jelennek a vásárlók előtt egy kép formájában. A megálmodott beltéri ajtók a tervezés után akár a gyártósorra is mehetnek, hiszen az egyedi külsőért cégünk semmiféle plusz költséget nem számol fel!
 

Festett 3D beltéri ajtók

A szakmabeliek mindig csak azt mondják, ha szóba kerülnek a festett beltéri ajtók, hogy az örök klasszikusok. A festett beltéri ajtók minden esetben minőségi felületkezelést kap, hiszen a szakember precízen és megfelelő odafigyeléssel viszi fel rá a 6 réteg festéket. A megrendelő otthonában ténylegesen örök időkig megállják a helyüket a festett beltéri ajtók, hiszen olyan modern festési technológiát alkalmazunk a gyártás során, mely segítségével a sárgulás teljes mértékben kizárható, bármiféle világos színe is legyen a beltéri ajtóknak. Mint minden más termékünknél, a festett beltéri ajtók is rendkívül változatosak lehetnek, hiszen a beltéri ajtók színét a RAL színskála alapján választhatja ki a vásárló, a marásminta és az üvegezés terén pedig rendkívül bőséges a választék.