Beltéri ajtóinkról röviden I.

Főoldal > belteri-ajtoinkrol-roviden-i.

beltéri ajtók

Beltéri ajtóinkról röviden I.

Kopásálló CPL beltéri ajtók

Igény szerint akár sajátos méretekkel is megrendelhetők a CPL beltéri ajtók, de nem csupán ez a tulajdonsága tekinthető előnyösnek, hanem az ára is, hiszen nagyjából a legkedvezőbbnek mondható. Ezek a beltéri ajtók a legtöbb esetben a középkategóriát erősítik. Fiktív vagy fa mintát is ábrázolhatnak a CPL beltéri ajtók, melynek teljes mértékben karcálló felülete van. Nagyjából 3-4 hét alatt elkészülnek a CPL beltéri ajtók, de ez a vásárló lakásában található nyílásmérettől is függhet. Hogyha a beltéri ajtók terén a vásárlón múlik a választás, a CPL beltéri ajtók egyértelműen ajánlottak számukra, hiszen ez a minőség és szint teljes mértékben elvárható, ezért a CPL beltéri ajtók mellett érdemes dönteni, különösen azoknak, akik olcsóbb megoldást szeretnének választani.

Laminált 3D beltéri ajtók

A Laminált beltéri ajtók rendkívül korszerű anyagból készülnek, meglehetősen magas a minőségi indexük is. A laminált beltéri ajtók tulajdonképpen vákuumfóliás beltéri ajtók. Az elérhető ár rendkívül sok ember számára szokott elsődleges szempont lenni bármilyen termék kiválasztásánál, így a beltéri ajtók terén is, ezt a laminált beltéri ajtók viszont biztosítják minden vásárló számára, az évtizedekig tartó minőség megtartása mellett! A 3D beltéri ajtók üveghelye, felületi színe, tokszíne és marásmintája rendkívül sokféle lehet, hiszen a választék igencsak bőséges. Sokan álmodoznak arról, hogy a jövőbeni otthonukban milyen beltéri ajtók fognak majd elhelyezkedni, ezt az álmodozást most akár valósággá is változtathatja, hiszen a weboldalunkon található ajtótervező programot mindenki díjmentesen használhatja, így a megálmodott beltéri ajtók meg is jelennek a vásárlók előtt egy kép formájában. A megálmodott beltéri ajtók a tervezés után akár a gyártósorra is mehetnek, hiszen az egyedi külsőért cégünk semmiféle plusz költséget nem számol fel!

Festett 3D beltéri ajtók

A szakmabeliek mindig csak azt mondják, ha szóba kerülnek a festett beltéri ajtók, hogy az örök klasszikusok. A festett beltéri ajtók minden esetben minőségi felületkezelést kap, hiszen a szakember precízen és megfelelő odafigyeléssel viszi fel rá a 6 réteg festéket. A megrendelő otthonában ténylegesen örök időkig megállják a helyüket a festett beltéri ajtók, hiszen olyan modern festési technológiát alkalmazunk a gyártás során, mely segítségével a sárgulás teljes mértékben kizárható, bármiféle világos színe is legyen a beltéri ajtóknak. Mint minden más termékünknél, a festett beltéri ajtók is rendkívül változatosak lehetnek, hiszen a beltéri ajtók színét a RAL színskála alapján választhatja ki a vásárló, a marásminta és az üvegezés terén pedig rendkívül bőséges a választék.