Beltéri ajtóinkról röviden II.

Főoldal > belteri-ajtoinkrol-roviden-ii.

beltéri ajtók

Beltéri ajtóinkról röviden II.

DEEP beltéri ajtók

A nálunk megvásárolható DEEP beltéri ajtók minden esetben minőségi felületkezelést, valamint 3 dimenziós marást kapnak, így egyértelműen kijelenthető, hogy a beltéri ajtók között az egyik legmodernebb típus. A DEEP beltéri ajtók a mai, modern elvárásoknak egyértelműen megfelelnek, mintázatuk rendkívül letisztultnak és szemet gyönyörködtetőnek mondható. Amennyiben a DEEP beltéri ajtók közül szeretne választani, egyértelműen magunkat tudjuk ajánlani! A beltéri ajtók tokszíne, felületi színe, üveghely mintája és marásmintája terén nem ismerünk lehetetlent, ebből adódóan a választék rendkívül nagy, így minden megrendelő igényeit ki tudjuk elégíteni a beltéri ajtók terén. Nagyon sok olyan megrendelővel találkoztunk már az elmúlt évek, évtizedek során, akik elmesélték, hogy milyennek is álmodták meg az otthonukba szánt beltéri ajtókat. Ez a mai modernkori vívmányok miatt immáron nem csupán álmodozás és fantázia, valamint képzelet, weboldalunkon egy komplett ajtótervező program található meg, így az eddig csak fejben elképzelt, megálmodott ajtót immáron kép formájában meg is tekintheti, így sokkal könnyebb lesz tervezni is, hiszen ha mégsem néz ki olyan jól egy terv, mint az elsőre gondolta, könnyen változtathat és időben észreveheti, ha valami mégsem stimmelne. Amennyiben teljes mértékben elégedett a megálmodott ajtóval a kép alapján is, akkor a tervet elküldjük gyártásra és hamarosan otthonában tekintheti meg a megálmodott ajtót. Itt fontos megemlíteni azt is, hogy a beltéri ajtók egyediségéért semmilyen extra díjat nem számolunk fel!

Dekor MDF beltéri ajtók

A dekor beltéri ajtók külsejének elkészítése során egy HDF hordozó felületre ragasztanak fel egy nyomtatott famintázatot. A dekor beltéri ajtók az évtizedek múltán is ugyanolyan minőséget fognak képviselni, mint megvásárlásukkor, azonban mégis egy olcsóbb kategóriáról beszélünk, így a vásárlók és megrendelők körében rendkívül népszerű, hiszen a minőség az alacsonyabb ár mellett is garantált. Tekintse meg Ön is dekor beltéri ajtóinkat!

Bejárati ajtók

Cégünknek az ügyfelek, a megrendelők a legfontosabbak, így az olyanok számára, akik nem csak a beltéri ajtók tekintetében érdeklődnek, a bejárati ajtók terén is segíteni tudunk! A bejárati ajtók szempontjából érdemes néhány alapfogalmat megemlíteni. A bejárati ajtók egyszárnyúak, valamint kétszárnyúak is lehetnek, a kétszárnyúak a legtöbb esetben aszimmetrikus megoldással készülnek. A színválaszték esetén a mahagóni és az aranytölgy elérhető. A bejárati ajtók mind a két oldalukon lehetnek színesek is, amennyiben a kedves megrendelő így szeretné. Cégünknél nem csak fából vagy műanyagból készült bejárati ajtók kaphatók, acélból készült biztonsági bejárati ajtók is megtalálhatók nálunk!