Biztonsági acél ajtók

Főoldal > biztonsagi-acel-ajtok

Ha Önnek Bejárati ajtó választásánál a legfontosabb szempont a BIZTONSÁG, akkor válassza a nálunk kapható Biztonsági ajtót. És ami a legjobb, hogy ez az ajtó nem csak, hogy betörés ellen véd, hanem számos más pozitív tulajdonsága van! Kiemelkedő hő- és hangszigetelés, elegáns külső megjelenés és az ajtók beépítését is vállaljuk.


Videó a biztonsági ajtóról:

Az ajtóink külalakját kiváló megmunkálás teszi gyönyörűvé: rengeteg szín- és mintázat választékkal rendelkezik. Akár úgy is megvalósítjuk ajtaját, hogy külső és belső oldalán eltérő színű vagy mintázatú is lehet. És, hogy az ajtók szépsége sokáig tartson, rozsdamentes és vízálló felületet adtunk ajtóinknak, mely véd a karcolásoktól és a természetes fakulástól is. A szinterezett tokfelület akár egy nedves ronggyal is könnyedén letisztítható.

Ha Önt zavarják az utcáról vagy a lépcsőházból beszűrődő zajok, ez esetben a legjobb választás ez a biztonsági ajtó, kiváló hangszigetelése miatt! A Bejárati ajtók hangszigetelése 8-9 dB körül mozog, a nálunk vásárolt ajtó hangszigetelése bevizsgáltan: 37 dB.

Ha a fény miatt az ajtóba üveg felületet szeretne, ez is megoldható: egy biztonsági üveg fog így az ajtóba kerülni, sőt nyitható ablak is rakható bele!

A következő Biztonsági ajtók közül válogathat:

  1. Egyszárnyú ajtó
  2. Egyszárnyú mintás ajtó
  3. Egyszárnyú üvegbetétes (nyitható ablakkal is)
  4. Egyszárnyú bevilágítós
  5. Aszimmetrikus oldalvilágítós ajtók
  6. Aszimmetrikus oldalvilágítós-bevilágítós ajtó
  7. Kétszárnyú ajtók

Biztonsági ajtóinkra 10 év gyártói garanciát vállalunk!