Garázskapuinkról

Főoldal > garazskapuinkrol

garázskapu

Garázskapuinkról

Cégünknél kétféle garázskapu termék található meg, az egyik a szigetelt kéthéjú, a másik az egyhéjú, függőleges mozgatású garázskapu. A színét a RAL színskálából lehet kiválasztani, de egyedi fa mintázattal, különböző formájú és mintázatú motívumokkal is lehet kapni. Amennyiben arra igény van, üvegezett és üveghelyes kialakítás is lehetséges, zárt garázsok esetében pedig akár még a személybejáró is megoldható! Nálunk a garázskapu motoros vagy kézi működtetésű is lehet, a motoros változat távirányítóval kapható, központi riasztórendszer integrált vezérlő egységgel. A méretet természetesen csak a gyárthatósági méreten belül lehet kérni! Lakossági kapuválasztási lehetőség! Egy garázskapu a ház, az épület nagyszerű egységét képezheti, különösen a rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságával.

Alutech szekcionált garázskapu

Minden esetben a megfelelő hőmérsékletet biztosítja, legyen bármilyen időjárási tényező, a garázskapu szerkezete mindennek ellenáll! A hőátbocsátási tényezőjének értéke U = 0,61 W/m2 K. CFC nélküli habosított poliuretánnal vannak kitöltve a szendvicspanelek, ennek is köszönhető a rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsága is. Ezt a hőszigetelő tulajdonságot a panel vastagsága nagymértékben befolyásolja, hiszen a szigetelés annál jobb lesz, minél vastagabb maga a panel. Polimer EPDM tömítést kaptak a panelek, így a rugalmassági és mechanikai tulajdonságukat meg tudják őrizni az alacsonyabb hőmérséklet esetén is, így a hangszigetelési értéket is biztosítani lehet. Az időjárási viszonyoknak rendkívül jól ellen tud állni a rugalmas polimer gumitömítés.

Euro garázskapu

Az Euró garázskapu családja kényelmét, otthona és autója védelmét tulajdonképpen egy időben szolgálja ki. Éppen ezért fontos több szempontot is figyelembe venni a kiválasztáskor. A nyílászárók közül tulajdonképpen a garázskapu a legnagyobb felületű, ezért a fűtés költségeinek megtakarítása végett a hőszigetelő képesség rendkívül fontos! Az Euro garázskapu 40 milliméter vastagságú poliuretán habból készül, így nagyon jó hőszigetelő réteget kapott, acélbordái hőhídmentesek, a gumitömítés pedig mind a négy oldalán megtalálható, K = 0,5 W/m2°C.