Karácsonyi köntös bejárati ajtónknak

Főoldal > karacsonyi-kontos-bejarati-ajtonknak

Karácsonyi köntös bejárati ajtónknakMár csak bő egy hétre vagyunk a Karácsonytól, azonban legyen akárki akármennyire gyakorlott a karácsonyi teendők lebonyolításában, ilyenkor még inkább bővülni szokott a lista, hiába húzzuk ki egyik elvégzett teendőt a másik után. Karácsonyi menü, nagytakarítás, ajándékvásárlás, csomagolás, karácsonyfa díszítés, és még sorolhatnánk. Gyakran megesik, hogy a nagy rohanásban megfeledkezünk az ünnep lényegéről, és feszülten robogunk vissza a bevásárlókörutakról, hogy otthonunkban folytassuk a kapkodást.

Azonban egy karácsonyi köntösbe bújtatott ajtó Budapest közepén is szívmelengető érzést nyújthat, ilyenkor elégedetten megállhatunk egy pillanatra ajtónk előtt, hogy megéri, van miért tovább folytatnunk a feszített tempójú készülődést. Mi pedig adunk pár tippet, hogy pár perces munkával hogyan idézhető meg a karácsonyi hangulat már a bejárati ajtó előtt.


Ha mindegyik opció szimpatikus, megpróbálhatjuk mindet kiakasztani, de kerüljük a túlzott, giccses hatást, 2-3 a felsoroltak közül bőven elég is lehet. Már csak arra kell figyelnünk, hogy ne tegyünk kárt a bejárati ajtóban.


Open Modal