Karácsonyi köntös bejárati ajtónknak

Főoldal > karacsonyi-kontos-bejarati-ajtonknak

Karácsonyi köntös bejárati ajtónknak

Már csak bő egy hétre vagyunk a Karácsonytól, azonban legyen akárki akármennyire gyakorlott a karácsonyi teendők lebonyolításában, ilyenkor még inkább bővülni szokott a lista, hiába húzzuk ki egyik elvégzett teendőt a másik után. Karácsonyi menü, nagytakarítás, ajándékvásárlás, csomagolás, karácsonyfa díszítés, és még sorolhatnánk. Gyakran megesik, hogy a nagy rohanásban megfeledkezünk az ünnep lényegéről, és feszülten robogunk vissza a bevásárlókörutakról, hogy otthonunkban folytassuk a kapkodást.

Azonban egy karácsonyi köntösbe bújtatott ajtó Budapest közepén is szívmelengető érzést nyújthat, ilyenkor elégedetten megállhatunk egy pillanatra ajtónk előtt, hogy megéri, van miért tovább folytatnunk a feszített tempójú készülődést. Mi pedig adunk pár tippet, hogy pár perces munkával hogyan idézhető meg a karácsonyi hangulat már a bejárati ajtó előtt.

 • Karácsonyi koszorú

  Klasszikus, szofisztikált megjelenést kölcsönözhetünk bejárati ajtónknak egy egyszerű karácsonyi koszorút kiakasztva. Ráadásul a piacon megtalálható széles választék segít, hogy stílusunkhoz igazítsuk a koszorú kinézetét, ha arra már nem szeretnénk időt szánni, hogy mi magunk állítjuk össze.
 • Karácsonyi füzér

  A füzérek nem csak ilyenkor előnyösek, hiszen minden évszakban találhatunk megfelelő füzért ajtónk kiegészítőkeként. Ilyenkor érdemes fenyőágból készültet keresni, megtűzdelni néhány jellegzetes karácsonyi motívummal, és már kész is.
 • Megvilágítás

  Ha minimalista vonalon szeretnénk megindulni, egy egyszerű led világítás is ünnepi hangulatot varázsolhat különösebb erőfeszítés nélkül.
 • Lábtörlő

  A lábtörlő annyira kézenfekvő megoldás, hogy nem mindenkinek jut eszébe. Pedig elég csak a lábtörlőt karácsonyira cserélni, hogy megalapozzuk a karácsonyi hangulatot.

Ha mindegyik opció szimpatikus, megpróbálhatjuk mindet kiakasztani, de kerüljük a túlzott, giccses hatást, 2-3 a felsoroltak közül bőven elég is lehet. Már csak arra kell figyelnünk, hogy ne tegyünk kárt a bejárati ajtóban.