Műanyag bejárati ajtók

Főoldal > muanyag-bejarati-ajtok

Paneles Bejárati ajtók

Amennyiben Önnek egy jól működő Bejárati ajtóra van szüksége nálunk a legjobb helyen jár!

Készülhet egy- és kétszárnyú kivitelben. Kétszárnyú ajtó esetében az ajtó lehet asszimetrikus megoldással is.

A paneles ajtók színválasztéka: aranytölgy vagy mahagóni. Lehet egy- és két oldalon is színes.

Bejárati ajtóinkat egyéni ízlés szerint, méretre gyártjuk.

5 pontos kilincs működtetésű görgős vasalattal. 3 darab 3 Dimenziós ajtópánttal, az ajtószárnyban 1,5 mm-es acél merevítéssel, 35 mm-es ALU küszöbbel, 3 kulcsos biztonsági zártesttel.

Legmagasabb legyártható méret: 240 cm. Ha ennél magasabb a nyílásunk, a felülvilágítós megoldás javasolt.

220 cm fölött és fóliázott ajtók esetében sarokmerevítőt kell az ajtóra szerelni. MABISZ minősített zártesttel is kérhető az ajtó. Vagy kérhető bele plusz cilinderzár is.

220 cm felett javasolt plusz pánt felszerelése, de alap estben is kérhető az ajtóhoz.

Készülhet kifele nyíló kivitelben is.

Kérhető bele elektromosan működtethető zárlemez, ehhez szükséges cilinderműködtetésű zártest.

Igény szerint olajfékes ajtóbehúzót kérhet hozzá, ezt a helyszínen fogjuk Önnek az ajtójába szerelni.

Kilincs helyett az ajtóra tolópajzs (300 mm-es íves) is felszerelhető: praktikus, szép megoldás lehet ajtóján.

bejárati ajtó Budapest

Üvegezések és betétek:

Küszöbbel kapcsolatban a következő megoldások közül választhat:

Paneles Bejárati ajtóink különböző módon üvegezhetőek és választható katedrál üveg kerül bele: gríz fehér, felhő fehér, fatörzs fehér. De választható egyéb üveg is bele pl.: bronz reflexiós, bronz delta, bronz csincsilla, screen...

Félpanelek használata esetén a legkisebb ajtószélesség a 134 cm, ebben az esetben a főszárny 85 cm-es ajtónak felel meg (71 cm a szabad átjárónyílás)

Az ajtó készülhet 3 rétegű üveggel is. Alap esetben a panel belső része STYROFOM kitöltéssel vannak, de HDL vagy ALU merevítéssel is kérhető.

Osztott Bejárati ajtók: az osztott Bejárati ajtókba is beleszerelhetőek ugyan azok a kiegészítők, mint a Paneles Bejárati ajtókba. Ezeket az ajtókat egyéni elképzelés szerint, bármilyen függőleges vagy vízszintes megoldással tudjuk osztani és minél több osztás kerül bele annál masszívabb, stabilabb az ajtónk szerkezete, mert minden osztóban acél merevítés található ugyan úgy, mint a tokban és a szárnyban!

Lehet Stadur panel megoldással (tömör) kitöltéssel az ajtó, de katedrál üveg is tehető bele.

Az Osztott ajtók választható színválasztéka: aranytölgy, mahagóni, diófa, oregon3, gesztenyebarna, antracit, szürke, mohazöld.

Íves és alakos szerkezet is gyártható belőle!

bejárati ajtó Budapest

Összegezve:Bejárati ajtó kínálatunkból

Katalógusunk első felében a klasszikus műanyag ajtóbetétek palettáját találják, melyek gyártási kooperációban Angliában készülnek. Ezek között választhatnak tömör és üveges, egyszerű, letisztult, és díszes, akár mintát ábrázoló, illetve csiszolt üveges, és tiffany stílusú ajtópanelek közül is. Közös jellemzőjük az időtlen elegancia és a mértéktartó hagyománykövetés.

A második rész modern, HPL illetve alumínium ajtóbetét kollekciónkat tartalmazza, mely megfelel a legújabb belsőépítészeti trendeknek, és a legmagasabb szintű igényeknek. Minimalista, indusztriális, vagy bármilyen modern otthonhoz kínálunk ajtóbetéteket, melyek a különböző design megoldásokkal harmonikusan simulnak a modern enteriőrökbe.


Akármilyen irányba is indulnak el a tervezési folyamatban, biztosak vagyunk benne, hogy találni fognak termékportfóliónkban kedvükre való ajtópanelt, mely a ház ékessége lesz, és már a bejáratnál elkápráztatja vendégeit.

Az oldalon megtalálható katalógusunk bemutatja a teljes bejárati ajtó kínálatunkat, valamint az azokhoz kapható összes kiegészítőt is.

Katalógus megtekintése itt.


Open Modal