Kárpitos

A kárpitos munkája akkor nyeri el jutalmát, amikor látja az elismerő ámulatot a megrendelő szemében. Nekünk 16 éve van szerencsénk ezt a jutalmat rendszeresen megkapni. A kárpitos munka minden részét elhivatottan végezzük, legyen az javítás, felújítás vagy új bútor kárpitozása. A kárpitos munka együtt fejlődik az új trendeknek megfelelően változó asztalos munkával. Ezért galériánkban nem csak 16 évnyi tapasztalatot csodálhat meg, de a napjaink belsőépítészeti és lakberendezési igényeivel harmonizáló bútorokat is.

A medence építés

Nem csak az otthonok dísze, de az örömteli ellazulás színtere is a kertben egy medence! Vannak emberek, akik szeretik, ha nyugodtan hátradőlve figyelhetik, ahogy szakemberek sürgő csapata elvégzi a medence építés feladatát. De vannak olyan vállalkozó szellemű, ügyes kezű férfiak, akik élvezik, ha saját kezükkel készíthetik el megálmodott medencéjüket. Ilyenkor általában a medence fóliázás lépése marad csak ránk, amihez speciális medence fólia szükséges. Ugyanez a medence fólia kerül elő, ha a medence felújítás a feladatunk, ami általában kevésbé népszerű munka még lelkes tulajdonosok körében sem. De nem is kell ezzel bajlódnia senkinek, hiszen a mi szaktudásunk gyorsan juttatja Önt elképzelt medencéjéhez, akár mi magunk visszük végig a medence építés lépéseit, akár a medence felújítás végett van szükség medence fóliázás vagy egyéb munkálatok elvégzésére!

Nyílászáró

A nyílászáró nem csak a helyiség éke, de energetikai szempontból is kimagasló értékkel bír, Persze, csak akkor, ha megfelelő paraméterekkel rendelkezik. Cégünk a méltán elismert német SCHÜCHO nyílászáróit ajánlja a minőség kedvelőinek. Ez a 7 légkamrás nyílászáró nálunk fehér színben és akár 3 réteg üvegezéssel is kérhető. Kiváló minőségű német nyílászáróink nyáron a meleget, télen a hideget tartják kívül, pont ott, ahol a helyük is van!

 

Hajegyenesítés

A fodrász szakma izgalmas és innovatív, ahol az elképesztő technológiai újítások áttörtek minden korábbi határt. Régen egy hajfestés vagy dauer is káros lehetett a hajra, ma viszont kérhető hajegyenesítés és divatos szín egyszerre. A tartós hajegyenesítés  az egyik legkedveltebb kérés a fodrász szék vendégeitől, mivel a különféle ápoló kezelések, mint a keratinos hajkezelés után, egészségtől ragyogó egyenes hajzuhatagot kapnak 3-4 hónapra. Másik népszerű szolgáltatás a fodrász szalonban a hajhosszabbítás, mely szintén az állandóan fejlődő eszközöknek köszönhető, hiszen az olyan világmárka, mint a Great Lengths ultrahangos technológiája lenyűgöző hatást eredményez. Márpedig a trendeket követő fodrász tudja, hogy minden vendég csodásan akarja érezni magát, így akár tartós hajegyenesítés, akár hajhosszabítás a vágya, csakis a legmodernebb eszközökkel érdemes dolgozni.

 

Euro árfolyam

A valuta árfolyamok mozgása döntően befolyásolja a gazdasági és pénzügyi folyamatokat, ezért állandóan frissülő euro árfolyam és dollár árfolyam grafikonról tájékozódhat felületünkön. A grafikon elemző a bankok, például az MNB oldalán megtalálható tartalom, melyet mi is beillesztettünk az árfolyam információk mellé. Az euro árfolyam, akárcsak a dollár árfolyam naponta többször is frissülhet, ezért érdemes folyamatosan figyelemmel követni, hogy mindig az aktuális értékek alapján hozhassunk döntéseket. Különösen ajánlott a percre kész tudás a devizakereskedésben érdekelteknek, de a dollár árfolyam és az euro árfolyam alakulása akár egy nyaralás költségvetését is befolyásolhatja. Figyelje velünk a valuták árfolyam mozgásait!

Szélvédőcsere

Amikor megszerezi valaki a jogosítványt, szokás balesetmentes kilómétereket kívánni neki és nem csak babonából! De az is előfordul, hogy úgy történik káreset, hogy nem történt baleset. Erre tipikus példa a szélvédő sérülése kavicsfelverődés miatt. A szélvédőcsere gyakran elkerülhető. Erről azonban a szakemberek tudnak igazán döntést hozni, akik figyelembe veszik a sérülés méretét, elhelyezkedését, jellegét. Van, hogy a szélvédőcsere helyett elegendő a javítás, de ha a szélvédőcsere szükségszerű, akkor megnyugtató segítség, ha van casco a gépjárművön. A téli időszak előtt pedig kifejezetten ajánlott megnézetni az apróbbnak tűnő hibákat is, hiszen a reggeli lefagyott szélvédők könnyen berepednek, amint ráengedik a fűtést, s akkor a szélvédőcsere bizonyosan elkerülhetetlen!

 

Az irodatakarítás

Az, hogy a partnereknek mi az első benyomásuk irodánkba lépve, meghatározhatja a kezdeti alaphangulatot. Ezért a cégek komoly figyelmet fordítanak az irodatakarítás minőségére és a környezet rendezettségére. Az irodatakarítás aprólékos munkafázisokból tevődik össze, amelyhez képesített tudás szükségeltetik. Amint bent, úgy kint is elengedhetetlen a kellemes megjelenés. A kertgondozás alapfeltétele a rendszeresség, de a sok csapadék vagy a nem megfelelően kiválasztott, gyorsan növő gyep a fűnyírás mellett indokolttá teheti a fűkaszálás  módszerét is. Az egészséges gyepgondozás alapköve, hogy fokozatosan történik még a fűkaszálás is, hiába ér térdig a fű, inkább 2-3 fűkaszálás során érjük el a kívánt szálhosszúságot. A fák és bokrok hasonló gondoskodást igényelnek, hogy zöldellő levelekkel, buja virágzással hálálhassák meg. A gondozáskor feltornyosuló ághulladékot gallydarálás útján gyorsan eltüntetjük és minden egyéb zöldhulladékkal együtt a gallydarálás maradékát is elszállítjuk.

 

Irodaszerek

A modern korok irodája tele van mindenféle érdekes elemmel, itt még az irodaszerek is látványosak. A mágnestábla például már régen túl nőtte az iskolai felhasználtságot és helyet kapott az irodákban. A mágnestábla tökéletesnek bizonyult bemutatni egy prezentációt vagy célokat kitűzni, projekteket felvázolni. Az irodaszerek követték az igényeket és alkalmazkodtak az új elvárásokhoz. S ha mindezt online rendeled meg, időt és pénzt takaríthatsz meg!

 

Ajtó – Ablak

Felújításkor az ablakcsere kihagyhatatlan lépés, mivel a jó nyílászáró nem csak esztétikai szempont, de energetikai is. A régi nyílászárók kiengedik a meleget, beszivároghat az eső, tehát az ablakcsere létfontosságú. Ha pedig új nyílászáró, akkor a változatos megjelenésű műanyag ablak okos választás. Lehet fehér, egy oldalán színes vagy alumínium borítású a műanyag ablak, ahogy tetszik, de az biztos, hogy ezek a nyílászárók komfortot és stílust visznek a helyiségbe.

Energia a napból

A Napelem rendszer nem csak új építésű házakra szerelhető fel, hanem akár meglévőkre is. Gyakorlatilag 25 négyzetméternyi tetőfelület már elegendő a napelem rendszer kialakításához, persze nem mindegy mekkora igényeket kell annak a  napelem rendszer kiszolgálnia. Villanyszámláját szeretné kiváltani, vagy autóját tölteni, esetleg zöldházat tervez? Számoljuk ki együtt mekkora napelem rendszer szükséges tervei megvalósításához!

 

Google keresőoptimalizálás

A legjobban keresőoptimalizáló ügynökség csak ajánlani tudom. Széles szolgáltatás paletta, rugalmas ügyfélkezelés és ami a legfontosabb: hatékonyak! Weboldalukon minden megtalálható a SEO szolgáltatásokkal kapcsolatban.

 

Tisztítás: Clean1ng

A felületes, elkapkodott takarítás nem hagy maga után makulátlanul tiszta, tökéletesen higiénikus környezetet. Amennyiben egy professzionális tisztítócsapatra bízzuk a takarítási feladatok ellátását, úgy a padlótól a mennyezetig kristálytiszta felületeket kapunk. A szakszerű ablaktisztítás eredménye: alaposan megtisztított, csíkmentes ablakok. Az allergiamentes, új életre kelt régi bútorok megmentője a hatékony kárpittisztítás. A foltos, megkopott fényű márvány újra eredeti fényében tündököl a márvány polírozás eljárásával.

 

Műfű

Szeretné, ha az Ön kertjében, teraszán, a gyerekek és kiskedvencek játszóhelyéül szolgáló helyen pompázzon a műfüvek királya? Akkor érdemes elgondolkodnia a holland műfű telepítésén, hiszen ez a minőségi, esztétikus, 100% UV-rezisztens, terhelésbíró, memóriaszálas, tűzálló kültéri műfű tökéletes mása a természetes gyepnek. A műfű több szigorú vizsgálaton is átesik, mielőtt egy otthon, intézmény, sportpálya kiemelt ékességévé válna.

Add to cart