Beltéri ajtó típusok

A beltéri ajtók nem csupán a lakás funkcionális elemei, hanem jelentős szerepet játszanak a belső terek stílusának és hangulatának megteremtésében is. A megfelelő ajtó kiválasztása során több szempontot is érdemes figyelembe venni, mint például az ajtó anyaga, stílusa és funkcionalitása. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb beltéri ajtó típusokat.

DEEP beltéri ajtók

A DEEP beltéri ajtóink a legújabb technológiával készülnek, 3D-s marással és modern, letisztult mintákkal. Számos marásminta, üveghely minta és szín közül lehet választani. Az ajtótervező programunkkal teljesen egyedileg megtervezhetők, és felár nélkül elkészítjük az ön igényei szerint.

MDF ajtók

Az MDF (közepes sűrűségű farostlemez) ajtók modern és letisztult megjelenésükkel népszerűek. Az MDF anyaga egyenletes szerkezetű, amely lehetővé teszi a különböző mintázatok és festések alkalmazását.

Részletek: ajtó Budapest

Festett 3D ajtók

Festett beltéri ajtóink klasszikus termékek, melyeket 6 réteg festékkel, szakértő kezek munkájával készítünk. A modern technológia biztosítja, hogy a világos színek sem sárgulnak be, az ajtók könnyen tisztíthatók, és hosszú ideig díszítik otthonunkat. Az ajtók a RAL színskála bármely színében és különféle marásmintával vagy üvegezéssel rendelhetők.

Kopásálló CPL ajtók

CPL ajtók közepes kategóriában, valós fa vagy fiktív mintával, karcálló felülettel. Egyedi méretben 3-4 hét alatt elkészítjük a megrendelő igényei szerint.

Összefoglalás

A beltéri ajtók kiválasztása során érdemes figyelembe venni az otthon stílusát, az ajtó anyagát és funkcióját. Választékunkban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb típust! Az ajtók nem csupán praktikus elemei otthonunknak, hanem a belső tér meghatározó stíluselemei is.

Nézz körül a weboldalunkon a további információkért: beltéri ajtó Budapest