Szemet gyönyörködtető nyílászárók

Ma már nem csak álom, egy igazán szép, belső nyílászáró.

Az MDF Beltéri ajtó, vagy más néven, Dekorfóliás Beltéri Ajtó, költséghatékony megoldás, mert a dekor felület nyomtatott famintázatot jelent HDF hordozó felületre ragasztva. A Dekorfóliás Beltéri Ajtó, tökéletes megoldás, például kisgyerekes családok, vagy családi házban élők számára, hiszen nagyon egyszerűen tisztítható. Egyszerűen csak enyhén nedves ruhával át kell törölni. A Dekorfóliás Beltéri Ajtó, festést, karbantartást nem igényel. Az MDF Beltéri ajtó egyedi technológiával készült, ezáltal az élek nem válnak, vagy törnek le, így a szívünknek kedves egyedi mintájú MDF Beltéri ajtó, sokáig a helyiség dísze marad.

A csodálatos belső terekért

A festett beltéri ajtó ajtószerkezet nem más, mint egy MDF keretprofil, amelyet egy papírrács betét tölt ki. Ezután készül a festett beltéri ajtó választott mintázata a legmagasabb minőségű gyártási technológiával. Azonban itt a munkafolyamat, még nem ér véget. Az egyik legfontosabb feladat a festett beltéri ajtó lapjának illetve tokszerkezetének minőségi felületkezelése, amely 6 rétegben történik. Ezen túl a festett beltéri ajtó felületkezelése folyamán, szükséges minden felhordott festékréteg között egy finom csiszolás, ami egyenletes sima felületet ad.

Ajtó Budapest

Amit mi forgalmazunk, az nem csak egy egyszerű ajtó, hanem az Ajtó Budapest és az ország minden lakosa számára. Ezek a különleges beltéri ajtók Budapest IV. kerületében, vagy webáruházunkon keresztül rendelhetők meg. Személyes megjelenés esetén munkatársaink a kiválasztásban is segítenek, hogy a beltéri ajtók, Budapest minden háztartásában, a legmagasabb fényükben pompázhassanak.