Biztonsági acél ajtóinkról

Főoldal > biztonsagi-acel-ajtoinkrol

biztonsági bejárati ajtó

Biztonsági acél ajtóinkról

Amennyiben a biztonság az elsődleges szempont a bejárati ajtók kiválasztásakor, akkor a nálunk megvásárolható biztonsági bejárati ajtók a legmegfelelőbbek Önnek! A nálunk kapható bejárati ajtók nem csupán védenek egy esetleges betörés ellen, rengeteg pozitív tulajdonságot is magukban hordoznak. Elegáns külső megjelenés, kiemelkedő hangszigetelés és hőszigetelés a jellemző rá. Természetesen a bejárati ajtók beépítését is vállalja cégünk! Az ajtólap acélbetétes, 6 centiméteres, az egész felületén zárt. A bejárati ajtók 6 darab egymástól független csaprendszerű zárszerkezetet tartalmaznak. A bejárati ajtók ajtólapja 4 ponton van felfüggesztve. A bejárati ajtók beépítése hegesztéssel történik és az ajtólap 8 ponton a falban van csapolva. Az biztonsági bejárati ajtók súlya 104 kilogramm, így a tényleges védelem egyértelmű. Hogyha igényt tart rá, elbontott bejárati ajtaját el is szállítjuk az új beépítése után!

A nálunk kapható biztonsági bejárati ajtók a MABISZ lopás és betörés szabályzatában felsorolt követelményeknek megfelelnek! Körkörös masszív zártszelvény a tokszerkezet, így bármilyen feszítésnek ellenáll. Fontos odafigyelni a biztonsági bejárati ajtók esetén, hogy hány zár van hozzá, hiszen záródhat akár 12 ponton is az ajtó, ha csak egy kulccsal nyitható. Ilyenkor, ha az egyik ponton sikerül felfeszíteni az ajtót, ki fog nyílni a többi ponton is! Természetesen a nálunk kapható biztonsági bejárati ajtók esetében ez a veszély nem áll fenn, hiszen 3 különböző kulccsal 3 helyen lehet zárni, melynek köszönhetően ha bárhol is sikerül elrontaniuk a betörőknek a zárat, továbbra is zárva marad az ajtó. Ajánlani tudjuk az olasz CSIA zárat vagy a német Mauer zárat, de más fajták is megtalálhatók nálunk.

A biztonsági bejárati ajtók megvásárlásával a jövőben nem lesz arra szükség, hogy hevederzárat kelljen felszerelni az ajtóra vagy előtte egy vasrács legyen elhelyezve. A nálunk kapható ajtók esztétikai szempontból is tökéletesek, hiszen a mintázat és a szín terén hatalmas választék található. A nálunk kapható biztonsági bejárati ajtók akár mind a két oldalon más-más mintázatú lehet. A biztonsági bejárati ajtók vízálló és rozsdamentes felületet kapnak, hogy a természetes fakulástól és a karcolásoktól is védve legyenek. Az ajtók takarítása egyszerű, egy nedves ronggyal is megoldható. Amennyiben a lépcsőházból vagy az utcáról beszűrődő hangok nagyon zavarják, akkor az acél biztonsági bejárati ajtók nagyszerűek lehetnek, hiszen remek hangszigetelési képességgel rendelkeznek. A bejárati ajtók hangszigetelése nagyjából 8-9 dB, a nálunk kaphatók viszont bevizsgáltan 37 dB-t mutatnak.